Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, dar gelirlilere yönelik Cumhurbaşkanlığının başlattığı sosyal konut projesinden Tosya’nın da yararlandığını belirterek, yetkililere teşekkür etti.

        Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: “Tosya'mıza hayırlı uğurlu olsun. Belediye Başkanlığımızın 3. Etap TOKİ çalışmalarında sona gelinirken Cumhurbaşkanlığı'nın başlatmış olduğu 100 bin sosyal konut projesinden pay almayı başardık. Bu sosyal konut projesinden il merkezimizle birlikte sadece iki ilçemiz yararlanmıştır. Tosya'mız ve Ağlı. Bununla birlikte 3. Etap TOKİ çalışmalarımız da sonlanacak şehrimize kazandırılacaktır. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız başvurularını T.C. Ziraat Bankası Tosya şubesine yapacaklardır. Başvuru tarihleri 15 Ocak 2020 tarihine kadar yapılabilecek”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler