Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tosya Kaymakamlığı tarafından temin edilen 170 ton kömür, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı.

        Tosya Kaymakamlığı, kış mevsimi nedeniyle ihtilaç sahibi aileleri unutmadı. Bu kapsamda Tosya Kaymakamlığı tarafından alınan 170 ton kömür, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya başlandı.

        Kömür dağıtım çalışmalarını yerinde inceleyen Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, “Tosya Kaymakamlığı olarak muhtaç ailelere yapılan yakacak yardımının dağıtımına başladık. Bugün Harsat, Dere ve Yavuz Selim Mahallelerimize yapılan kömür dağıtım çalışmalarına, kömürlerin vatandaşlarımızın kapısına kadar teslim edilme sürecine muhtarlarımızla birlikte eşlik ettik. Dün de Camiatik, Fevzipaşa, İlyasbey ve Hacfakı Mahallelerimize yapılan dağıtımlarla birlikte iki gün içerisinde toplam 7 mahallemize 170 ton kömür dağıtımını gerçekleştirmiş olduk” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler