Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU'nun İnebolu ilçesinde, kar nedeniyle yolu kapanan köyde mahsur kalan ve ateşlenen 55 günlük Eymen Mert ile hamile Nuray Kendir, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) tarafından kurtarıldı.

        Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 70 köy yolu ulaşıma kapandı. İlçeye bağlı Kuzluk köyünde ateşlenen 55 günlük Eymen Mert ile Hamitli köyünde yaşayan hamile Nuray Kendir, yollarının kapanması nedeniyle mahsur kaldı. Bunun üzerine bölgeye AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Yer yer bir metreye ulaşan köy yollarında güçlükle ilerleyen ekipler, hasta vatandaşlara ulaşmayı başardı. Paletli araçlarla alınan vatandaşlar, burada ilk kontrolleri yapıldıktan sonra ilçeye getirilerek İnebolu Devlet Hastanesinde tedaviye alındı.

        GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        -Yol açma çalışmasından görüntü

        -Eymen bebeğin fotoğrafıHaber-Kamera: Barış İLYASOĞLU/İNEBOLU(Kastamonu), (DHA)-DHA-Genel Türkiye-Kastamonu / İnebolu

        2021-02-16 17:48:50

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler