Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin’in de katılımıyla ilçede internet kafeleri ve oyun salonlarında koronavirüs denetimi yapıldı.

        “Kontrollü Normalleşme” süreci ile birlikte başlatılan “Dinamik Denetim Faaliyetleri” kapsamında Tosya’da Kaymakam Deniz Pişkin’in de katılımıyla internet kafeleri ve oyun salonlarını denetlendi. Denetimlerde internet kafelerinin ve oyun salonlarının koronavirüse karşı aldığı tedbirler incelendi. Alınan tedbirlerin yetersiz olduğu internet kafe ve oyun salonları ise uyarılarak önlemlerini arttırılması istendi.

        Denetime katılan Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin: “Denetim faaliyetlerimiz çok yoğun şekilde devam ediyor olsa da vatandaşlarımızın ve esnafımızın yardımı ve dikkati olmadan başarılı olmamız mümkün değil. Bu yüzden birlikte başaracağız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler