Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu polisi tarafından düzenlenen iki operasyonda, reçeteye tabi hap ile bonzai, metamfetamin, kubar esrar, ecstasy hap ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı.

        Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslara yönelik çalışmalar kapsamında il merkezinde gerçekleştirilen operasyonda 608 adet reçeteye tabi hap, 0.73 gram Bonzai, 5.40 gram metamfetamin, 1 adet uyuşturucu içmede kullanılan cam düzenek ele geçirildi. Konuyla ilgili olarak 4 şüpheli şahsa işlem yapılırken, 2 şüpheli adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

        Diğer operasyonda da Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslara yönelik çalışmalar kapsamında 23 Mart'ta günü il merkezinde gerçekleştirilen operasyonda 104 adet reçeteye tabi hap, 7,69 gram kubar esrar, 2,12, gram metamfetamin, 6 adet ecstasy hap ele geçirildi. Konuyla ilgili olarak 1 şahıs adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler