Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Kate Winslet ve James Cameron 20 yıl aradan sonra tekrar bir araya geliyor

        James Cameron'ın tüm zamanların en çok izlenen filmlerinden biri olan Titanic'teki başarısını burada tartışacak değiliz. Adam yönetmenlik konusunda dönemin en önemli isimlerinden biri... Kendi rekorunu kırması ise bir başka olay! Neden mi bahsediyoruz? Hemen açıklayalım: 1997 yapımı Titanic, Avatar vizyona girene kadar tüm zamanların en çok izlenen filmiydi, şimdi o rekoru Avatar kaptı. Anlayacağınız adam Speedy Gonzales gibi kendi kendine yarışıyor...

        Geçtiğimiz ay sonunda Avatar 2'nin çekimlerine başlanmış hatta Avatar 3'ün de senaryo aşaması olduğu bilgisi elimize gelmişti. Bu arada Avatar serisinin dört filmden oluşacağını ve serinin toplamda 1 milyar dolara mal olacağını da belirtmekte fayda var.

        Biz Deadline'ın yalancısıyız! Kate Winslet Avatar serisinde rol alacak!

        Deadline'da çıkan habere göre Avatar serisinin devam filmi ya da filmlerinde Kate Winslet'ı izleyeceğiz. James Cameron'ın konuyla ilgili olarak: "Kate ve ben, Titanic filminden beri yani 20 yıldır, birlikte bir şeyler yapmak istiyorduk. Onun Ronal'a hayat vermesini görmek çok heyecanlı olacak" açıklamasında bulundu.

        Çekimleri devam eden Avatar 2'nin 18 Aralık 2020 ve Avatar 3'ün de 17 Aralık 2021’de vizyona girmesinin planlandığını söyleyelim.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ