Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Katy Perry-Orlando Bloom çifti Venedik'te - Magazin haberleri
        1

        Ünlü şarkıcı Katy Perry ile oyuncu Orlando Bloom, geçtiğimiz yıl ağustos ayında kızları Daisy Dove'u kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı. İkili, şu sıralar Venedik'te tatil yapıyor.

        2

        GONDOL KEYFİ

        Gün boyunca tarihi yerleri gezip, gondol keyfi yapan Orlando Bloom ile Katy Perry'nin neşeli anları objektiflere böyle yansıdı.

        3

        OĞLU BOYUNA YETİŞTİ

        Ünlü çifte, Bloom'un model Miranda Kerr ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Flynn Christopher da eşlik etti. İkilinin kızları Daisy'nin büyüdüğü dikkatlerden kaçmazken, Orlando Bloom'un oğlu Flynn'in de neredeyse babasının boyuna yetiştiği görüldü.

        4

        44 yaşındaki Bloom bir ara cep telefonu ile Perry'yi öperken fotoğraf çekti. Çiftin o anlarını da kendilerini takip eden paparazziler kaçırmadı. Bloom ve Perry'nin poz verirken maskelerini çıkardığı görüldü.

        5

        "HER ŞEY 2016 YILINDA BAŞLADI"

        Daha önce nişanlısı Katy Perry ile tanışma hikayelerini anlatan Orlando Bloom, her şeyin 2016 yılındaki Altın Küre Ödülleri gecesinde başladığını söylemişti.

        6

        İngiliz oyuncu, "Sahnede duruyordum ve seyircilere bir göz atıyordum. O oradaydı, kalabalığın arasında... Hatırlıyorum, çok güzel pembe bir elbise giyiyordu. O sırada 'Oo! Sanırım bu Katy Perry!' diye aklımdan geçirdim" demişti.

        Bloom, Perry'nin aktör Denzel Washington ile aynı masada oturduğunu fark ettiğini söyleyerek, o masaya kutularla hamburger taşındığını gördüğünü belirtmişti.

        7

        Oyuncu, Washington'ın yanına giderek, "Bir tane alabilir miyim?" diye sorduğunu ve arkadaşının da "Elbette" dediğini söylemişti.

        Bloom, o esnada Perry'e göz kırptığını da itiraf etmişti.

        8

        2017 YILINDA BOŞANMIŞTI

        Öte yandan Orlando Bloom, Avustralyalı model Miranda Kerr ile üç yıllık evliliğini 2017'de bitirmişti.

        İkilinin, Flynn Christopher adında bir çocuğu bulunuyor.

        9

        EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIM

        Katy Perry ve Orlando Bloom, iki sene önce evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı.

        Perry ve Bloom, geçtiğimiz yaz Japonya'da yapacakları düğünü koronavirüs salgını sebebiyle ertelemek zorunda kalmışlardı.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ