Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Katy Perry, Orlando Bloom'dan şikayetçi: Evin her yerine atıyor!
        1

        Dünyaca ünlü oyuncu Orlando Bloom ile altı yıldır aşk yaşayan ve Daisy Dove adında bir kızları olan şarkıcı Katy Perry, nişanlısıyla ev hayatlarıyla ilgili bilinmeyenlerini anlattı.

        2

        "KULLANDIĞI DİŞ İPLERİNİ EVİN DÖRT BİR YANINA ATIYOR!"

        'Heart Breakfast with Jamie Theakston and Amanda Holden' adlı programa konuk olan Perry, Bloom'un kullandığı diş iplerini evin dört bir yanına attığını söyledi.

        3

        "DİŞ İPİ KULLANMAYI SEVİYOR"

        Ünlü şarkıcı, daha sonra da nişanlısı için "Diş ipi kullanmayı seviyor, çok şükür. Çünkü bazıları bunu yapmıyor ve bu iğrenç." ifadelerini kullandı.

        4

        "HER YERDE BULUYORUM"

        Katy Perry, Orlando Bloom'un dişlerini çok beğendiğini de söyledi. Yine de bu konuda şikayetçi olduğu bir noktayı atlamayan Perry, "Kullandığı diş iplerini oraya buraya atıyor. Bu ipleri her zaman bir yerlerde buluyorum. Yatağımın yanında, arabada ya da mutfak masasında. Her yerde çöp kutusu olmasına rağmen" diye konuştu.

        5

        HER ŞEY 2016 YILINDA BAŞLADI

        Daha önce The Mirror gazetesine nişanlısı Katy Perry ile tanışma hikayelerini anlatan Bloom, her şeyin 2016 yılındaki Altın Küre Ödülleri gecesinde başladığını söylemişti.

        6

        İngiliz oyuncu, "Sahnede duruyordum ve seyircilere bir göz atıyordum. O oradaydı, kalabalığın arasında... Hatırlıyorum, çok güzel pembe bir elbise giyiyordu. O sırada 'Oo! Sanırım bu Katy Perry!' diye aklımdan geçirdim" demişti.

        Orlando Bloom, Perry'nin aktör Denzel Washington ile aynı masada oturduğunu fark ettiğini söyleyerek, o masaya kutularla hamburger taşındığını gördüğünü belirtmişti.

        7

        Oyuncu, Washington'ın yanına giderek, "Bir tane alabilir miyim?" diye sorduğunu ve arkadaşının da "Elbette" dediğini söylemişti. Bloom, o esnada Perry'e göz kırptığını itiraf etmişti.

        8

        BİR ÇOCUĞU DAHA VAR

        Öte yandan Orlando Bloom, Avustralyalı model Miranda Kerr ile üç yıllık evliliğini 2017'de bitirmişti. İkilinin, Flynn Christopher adında bir çocuğu bulunuyor.

        9

        EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIM

        Katy Perry ve Orlando Bloom, iki sene önce evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı. Perry ve Bloom, Japonya'da yapacakları düğünü koronavirüs salgını sebebiyle ertelemek zorunda kalmışlardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ