Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Çorum'da kavga ihbarına giden polise ateş açtılar! - Öne çıkan haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Çorum'da 2 grup arasında çıkan kavgaya müdahale için giden polis aracına pompalı tüfekle ateş açıldı. Polise yönelik saldırıda yaralanan olmazken, çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

        DHA'nın haberine göre olay, gece saatlerinde meydana geldi. İki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bir kişi bıçakla, bir kişi de av tüfeği ile vurularak yaralandı.

        ÇOK SAYIDA GÖZALTI VAR

        İhbarla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, kaçan bir aracı durdurup, müdahale etmek istedi. Bu sırada başka bir araçtan pompalı tüfekle ateş açıldı.

        REKLAM

        Polis aracına çok sayıda saçma isabet etti. Polise yönelik saldırıda yaralanan olmazken, bölgeye çok sayıda takviye ekip gönderildi. Kavgada yaralanan 2 kişi, ambulansla Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

        12 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

        Olayla ilgili olarak da Alper M.(21), M.C.E. (16), Anıl E. (19), Aşgıncan E. (21), M.E.(16), M.Ö.(16), Görkem S. (18), Samet Ç.(18), İsmail K.(18), Fahrettin T.(27), B.E. (16) ve İ.C.K.'nin (16) gözaltına alındı.

        Şüphelilerin araç ve ailelerinden ayrı yaşadıkları evlerinde yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tüfek, 1 ruhsatsız tabanca, 1 kama, 2 bıçak, mermi ve saçmalar ele geçirildi. Şüpheliler ilk ifadelerinde, aralarında küfürleşme nedeniyle kavga çıktığını, sonrasında tüfekle ateş etikleri aracın kaçan gruba ait olduğunu sandıklarını, polis aracı olduğunu anlamadıklarını söylediği öğrenildi.

        Bu arada kavgada yaralanıp, hastanedeki tedavileri sonrası taburcu edilen Anıl E. ve Görkem S. de gözaltına alınanlar arasında yer aldı. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ