Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri’nin Hacılar ilçesinde apartman merdivenlerinde 8 yaşındaki Irak uyruklu küçük kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Suriyeli sanığa 10 yıl hapis cezası verildi.

        Kayseri 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu sanık Ahmed Selmu A.(30), mağdur kız M.A.(8), mağdurun şikayetçi annesi N.A.F. ile avukatlar hazır bulundu.

        Pedagog eşliğinde ifade veren Irak uyruklu mağdur kız M.A., olayın yaklaşık iki ay önce Hacılar ilçesinde meydana geldiğini söyleyerek, “Dedem R.N.F.’nin iki gözü de görmez. Kaymakamlıktan aldığımız yardımları eve götürüyorduk. Sanık da bize yardım etti, apartmana girdiğimiz sırada merdivenlerde vücuduma dokundu, hemen dedeme söyledim” diye konuştu.

        Suriye uyruklu tutuklu sanık Ahmed Selmu A. ise tercüman eşliğinde yaptığı savunmasında böyle bir olay yaşanmadığını iddia ederek, sadece yardım ettiğini, kendisinden bu şahısların para istediklerini, vermeyince kendisine iftira attıklarını anlattı.

        Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık Ahmed Selmu A.’ya ‘çoçuğun cinsel istismarı’ suçundan 10 yıl hapis cezası ile tutukluluk halinin devamına karar verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler