Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başvuruların 8 Haziran tarihinde başladığı İmar Baraşı'nda Develi ilçesinde ilk tapuyu alan İhsan Arslan, "İmar Barışı'nı çıkaran devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum" dedi.

        8 Haziran tarihinde başlayan ve 31 Ekim tarihine kadar başvuruların yapılacağı İmar Barışı'ndan faydalanmak isteyen İhsan Arslan, Develi ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'ndeki 3 katlı bina için başvuruda bulundu. Yaptığı başvuru kabul edilen İhsan Arslan dün Develi Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü'ne giderek ilçede İmar Barışı'ndan faydalanarak tapusunu alan ilk kişi oldu.

        İhsan Arslan, "İmar Barışı ile ilgili olarak Develi ilçesinde ilk tapuyu ben aldım. İmar Barışını çıkaran devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Vatandaşlar için güzel bir hizmet. Bu hizmetten faydalanarak ilk tapuyu alan kişi olmanın gururunu yaşıyorum" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler