Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezlerine (CİMER) yapılan başvuruların yasal süresi içerisinde cevaplandırılarak gereğinin yapıldığını söyledi.

        Melikgazi Belediyesi CİMER birimine, 1 Ocak 14 Eylül 2018 tarihleri arasında toplam 815 başvuru yapıldığını belirten Melikgazi belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,Söz konusu başvuruların tamamı konularına göre ilgili birimlere yönlendirilerek, başvuru sonucunun tekrar bildirildiğini kaydetti.

        Başvurular ile ilgili olarak olumlu veya olumsuz tüm cevaplar ilgili birimlerden geldikten ve onaylandıktan sonra, hem vatandaşa hem de Başvurunun yönlendirilmiş olduğu Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezlerine ulaştırıldığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, vatandaşların yapılan işlem den sonra belediyenin çalışmasından dolayı memnuniyetlerini yine CİMER üzerinden gerçekleştirdiklerini bildirdi.

        Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, CİMER’in bir bakıma vatandaş memnuniyet çalışmasını sergilediğini ve sonuçların bu çok önemli olduğu sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler