Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        20182019 EğitimÖğretim yılının ilk günü münasebetiyle Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Develi Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak Pembe Cesarettin Kocatürk Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak’ın selamlama konuşmasıyla başlayan programda Başkan Cabbar yeni eğitimöğretim haftasının hayırlı olması temennisinde bulunarak 6.7. ve 8. Sınıftaki öğrencilerin bu sene ortaokula başlayan 5. Sınıf öğrencilerine okula adaptasyonu için yardımcı olmaları temennisinde bulundu. Kendisini en çok sevindiren ve heyecanlandıran haftanın ilköğretim haftası olduğunu belirten Kaymakam Duru “Güzel ülkemizin refah ve huzur için sizlere büyük görevler düşmektedir. Bu aziz vatanda barış ve kardeşlikle yaşayabilmemiz için büyük bir özveri ile eğitim hayatınızı devam ettirmeniz gerekmektedir. Bu hususta siz yavrularımıza, öğretmenlerimize ve velilerimize başarılar diliyorum” dedi.

        İstiklal Marşının okunmasının ardından ilk ders için sınıflara dağılan öğrencileri sınıf ortamında da ziyaret eden ilçe protokolü, daha sonra okul müdürü Kadir Yağlıoğlu ile okul ve öğrenciler hakkında istişarelerde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler