Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Belediyesince başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında binaların teker teker tamamlanarak hak sahiplerine verilmeye başlandığını hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yenilenen her mahallede kentsel dönüşüm ile birlikte sosyal değişiminde sağlanacağını ve ekonomik büyümeye katkı ve destek olunacağını söyledi.

        Kentsel Dönüşüm Projesi ile birçok hak sahiplerinin bu kış’ı sıcacık yuvalarında geçireceklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesinde gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Anbar Mahallesinde 138 hak sahibi için kura çekimi yapılacaktır. Yani 138 kişi Kentsel Dönüşüm kapsamında dairelerini belirleyecektir. Melikgazi Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirilecek olan kura çekimime Anbar mahallesinde hak sahipleri aileleri ile birlikte gelerek bu mutluluklarını ve heyecanlarını hep birlikte paylaşacaklardır" dedi.

        Kura Çekimine katılacak 138 hak sahibi ise şimdiden kısa sürede evlerini tamamlayarak teslim edileceğinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek bu imkanları sağlayan Başkan Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ettiklerini sözlerine eklediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler