Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı Hunat Mahallesinde meydana gelen yangında havalandırma boşluğuna atılan sigara izmariti yangına sebep oldu.

        Alınan bilgiye göre olay, ilçeye bağlı Hunat Mahallesi Kalpaklıoğlu Caddesindeki bir şirketin havalandırma boşluğunun olduğu yerde gerçekleşti. Havalandırma boşluğuna atılan kağıt ve çöpler sigara izmaritinin atılmasıyla beraber küçük çaplı yangına sebep oldu. Havalandırma boşluğundan duman çıktığını gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek havalandırma boşluğunun kapağını açarak su ile söndürme çalışması yaparken, polis ekipleri de olay yerinde güvenlik önlemi aldı.

        Öte yandan Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan da olayın gerçekleştiği yere gelerek yetkililerden olayla ilgili bilgi aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler