Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        4 gün önce dünyaya gelen ve kendisine ‘aort koarktasyonu’ tanısı konulan Bebek Kaygusuz’un tedavisi Kayseri Şehir Hastanesinde yapıldı.

        4 gün önce Giresun’da dünyaya gelen Bebek Kaygusuz’a Aort Koarktasyonu (kalpten çıkan ve vücuda kanı götüren ana atardamarın belli bir seviyede daralması) tanısı konuldu. Bebek Kaygusuz, Bakanlık tarafından söz konusu tedavi için Kayseri Şehir Hastanesi’nin uygun nitelikte olduğunun belirlenmesi üzerine, Bebek Kaygusuz Kayseri Sağlık Müdürlüğü ile temasa geçilerek helikopter ambulansla kuvöze alınarak şehre getirildi.

        Toplamda 3 buçuk saat süren nakil sonrası Bebek Kaygusuz Kayseri Şehir Hastanesi heliport alanına ulaştırıldı. Heliport alanında hazır bekleyen sağlık ekipleri tarafından teslim alınan Bebek Kaygusuz Kayseri Şehir Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım servisine kaldırılarak tedavisine başlandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler