Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi olarak yapılacak hizmet ve yatırımların birey ve aile merkezli olacağını çünkü toplumsal birlik ve beraberliğin ve devletin temelinin ailenin oluşturduğunu söyledi.

        Çok amaçlı ve büyük ölçekli parklar, sosyal ve spor tesisleri, kültür ve sanat merkezleri, geniş ve seri bulvar ve yolların yapımını tamamlayan en önemli unsurun mutlu ailelerin olduğunu vurgulayan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu “Toplumu ayakta tutan ve devleti devlet yapan aile ve bu aileyi oluşturan bireylerdir. Kavgalı, birbirinden habersiz, komşu ilişkileri olmayan ve özellikle sanal âlemde yaşayan ve sanal âlem ile kendini özdeştiren toplum, değerlerini kaybeder. Değerlerini yitiren aile de toplumun sonudur. Bu amaç ile özellikle belediye yatırımlarımız ve çalışmalarımız mutlu, neşeli ve kendisi ile barışık bir aile yapısına yönelik olacaktır. Dolayısı ile toplumsal barış, huzur ve kaynaşma sağlanmasına vesile olunacaktır” dedi.

        Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, 2019 yılı çalışma planlamasında ve projeleri arasında bu konunun temel alındığını ancak bu konuda her türlü fikir ve projeyi de değerlendireceklerini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler