Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 20182019 sezonu Okullar arası voleybol genç (b) erkekkız il birinciliği müsabakaları tamamlandı.

        11 Mart 16 Nisan 2019 tarihleri arasında Atatürk Spor Salonu, Talas Spor Salonu ve Nuh Mehmet Baldöktü Spor Salonunda yapılan müsabakalara erkeklerde 8 okuldan 96 sporcu, kızlarda 23 okuldan 276 sporcu olmak üzere toplamda 372 sporcu katıldı.

        Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda Genç (b) erkeklerde final maçında Cemal Bozkurt Anadolu Lisesini set vermeden 30 yenen Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi şampiyon olurken Genç (b) kızlarda final maçında Melikgazi Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesini 30 mağlup eden Özel Kayseri Final Anadolu Lisesi şampiyonluk ipini göğüsledi.

        Müsabakalarda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen tören ile verilirken diğer sonuçlar aşağıdaki gibi gerçekleşti.

        Genç Erkekler:

        1 Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi

        2 Cemal Bozkurt Anadolu Lisesi

        3 Seyide Daloğlu Anadolu Lisesi

        4 Hacı Ahmet Arısoy Anadolu Lisesi

        Genç Kızlar:

        1 Özel Kayseri Final Anadolu Lisesi

        2 Melikgazi Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi

        3 Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi

        4 Arif Molu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler