Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Per, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, “ Türk Milleti olarak her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var” dedi.

        30 Ağustos Zafer Bayramı’nın, milletimizin azim ve kararlığının bir göstergesi olduğunun altını çizen Başkan Hüseyin Per, şunları söyledi:

        “97 yıl önce bu asil Türk Milleti, düşmana karşı nasıl mücadele ettiyse bundan sonrada etmeye devam edecektir. Ülkemizin ve Milletimizin üzerinde ekonomik ve siyasi karanlık emeller gerçekleştirmeye çalışanlar asla amacına ulaşamayacaktır. Bu açıdan, Millet olarak her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyor, Ulusumuza eşsiz zaferler kazandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan ve bayrak uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyorum. Ne Mutlu Türk’üm Diyene.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler