Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İstikbal Mobilya Kayserispor U19 takımı ligin 4.haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Antalyaspor U19 maçı için Antalya'da.

        Spor Toto Gelişim Elit U19 Liginde mücadele eden İstikbal Mobilya Kayserispor'da hedef 3 puan. Ligin ilk 3 haftasında 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan SarıKırmızılılar 7 puanla 2.sırada yer alıyor.

        Dün akşam saatlerinde karayolu ile Antalya'ya giden SarıKırmızılı kafile konaklayacağı otele yerleşerek maç saatini beklemeye başladı.

        Sezona iyi bir başlangıç yapan SarıKırmızılılar yarın oynayacağı Antalyaspor maçını da kazanarak yoluna kayıpsız ve emin adımlarla ilerlemek istiyor. Yarın Antalya Hasan Subaşı Tesislerinden oynanacak olan Antalyaspor U19 ile İstikbal Mobilya Kayserispor U19 müsabakası saat 15.00'de başlayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler