Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Develi Kaymakamı Murat Duru öğrencileri okula götüren servis araçlarını denetleyen polis ve jandarma ekiplerinin çalışmalarını yerinde görerek, durdurulan bir öğrenci servisini ekiplerle birlikte denetledi.

        "20192020 eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla yavrularımızın okullarına huzur ve güven ortamında taşınması çok ama çok önemlidir" diyen Develi Kaymakamı Duru "Bu sebeple okul servis araçları T.C. İçişleri ve Milli Eğitim Bakanlıklarımızın koydukları kurallar doğrultusunda yavrularımızı taşımaları gerekmektedir" ifadelerini kullandı.

        Kaymakam Duru "Geleceğimizin teminatı, göz bebeğimiz ve her şeyimiz olan yavrularımızı taşıyan servis araçlarının uyması gereken kurallardan asla taviz vermeden uygulamaların sıkı bir şekilde devam etmesi talimatını emniyet ve jandarma ekiplerimize ifade ettik" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler