Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İstikbal Mobilya Kayserispor U19 takımı ligin 4 ve 5.haftalarında oynadığı maçlardan puan alamadı.

        Spor Toto Gelişim Elit U19 Liginde mücadele eden İstikbal Mobilya Kayserispor, ligin 6.haftasında İttifak Holding Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

        Ligin 4.haftasında Antalyaspor'a ve 5.haftasında sahasında Osmanlıspor'a mağlup olan İstikbal Mobilya Kayserispor U19 takımı Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçını kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyor.

        Lige iyi başlamasına rağmen son 2 haftada aldığı mağlubiyetler ile 7 puanda kalan İstikbal Mobilya Kayserispor U19 takımında Konyaspor maçında kırmızı kart cezalısı Ercan Çiftçi forma giyemeyecek.

        Teknik Direktör Mustafa Esmeray yönetiminde hazırlıklarını sürdüren SarıKırmızılılar Cuma günü karayolu ile Konya'ya gidecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Cumartesi günü Konya Tatlıcak Çim Sahada oynanacak olan karşılaşma saat 14.30'da başlayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler