Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadınlar 3. Ligi, 9 Kasım 2019 Cumartesi günü oynanacak müsabakalar ile başlayacak.

        Kadınlar 3.Liginde Kayseri’yi Kılıçaslan Yıldızspor ve Anadolu Yıldızspor takımları temsil edecek. Kılıçaslan Yıldızspor ve Anadolu Yıldızspor Kadınlar 3.Liginde 8.grupta mücadele edecek. Ligin 1.haftasında Kılıçaslan Yıldızspor ligin ilk maçını deplasmanda Ülküm Spor ve Gençlik Kulübü ile oynarken, Anadolu Yıldızlarıspor ise yine deplasmanda Mersin Camspor ile karşı karşıya gelecek.

        11 takımlı 2, 10 takımlı 3, 9 takımlı 1 ve 6 takımlı 3 grupta toplam 79 takımın mücadele edeceği ligde, maçlar 6 takımlı gruplarda dört devreli lig usulüne göre, diğer gruplarda ise çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Lig sonunda 11,10 ve 9'lu grupları ilk 3 sırada bitiren 18 takım ile 6'lı grupları ilk 2 sırada bitiren 6 takım playoff oynamaya hak kazanacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler