Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KayseriKahramanmaraş karayolunda hayvanlarını karşıdan karşıya geçirmek zorunda olan ve birçok hayvanı telef olan besici, araçların çok hızlı geçtiğinden yakınarak, bölgeye bir alt geçit yapılması talebinde bulundu.

        Kayseri’nin Sarız ilçesine bağlı Yedioluk köyünde besicilik yapan Nurettin Arslankaya, birkaç gün önce karşıdan karşıya geçen sürüdeki iki oğlağa otomobilin çarpması sonrasında, sürücülerin aşırı hızlı olmasından yakındı.

        KayseriKahramanmaraş yolu üzerinden küçükbaş hayvanlarını geçirmek zorunda olduğunu söyleyen Arslankaya, “Sayın yetkililere sesleniyorum. En kısa zamanda bir çözüm bekliyoruz. Araçlar oğlaklarımıza, hayvanlarımıza çarpıyor. Hayvanlarımızın canı gibi bizim de canımız tehlikede ve biz bu tehlikeyi her zaman yaşıyoruz” dedi.

        Arslankaya, bölgeye yapılacak bir alt geçit ile bu sıkıntının çözülebileceğini ifade ederek yetkililerin çözüm bulmasını istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler