Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlyas KAPLAN/KAYSERİ, (DHA) HERBALIFE Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Bellona Kayseri Basketbol'da 3 sporcu sağlık kontrolünden geçti.

        Bellona Kayseri Basketbol'un sözleşme yenilediği Gülse Uğur ile yeni transferleri Melis Gülcan ve Zeynep Öykü Kalbisağde; takım menajeri Semih Tektaş ve fizyoterapist Zuhal Kılıç nezaretinde Memorial Kayseri Hastanesi'nde dahiliye, kulak-burun-boğaz, kardiyoloji, EKG kontrolleri ve efor testinden geçti.

        Sağlık kontrolünden sonra açıklama yapan Gülse Uğur, "Sezon hazırlıklarına başladık. Bugün de sağlık kontrolünden geçtik. Umarım bizim için hayırlı ve güzel bir sezon olur. İnşallah sakatlıksız bir sezon geçiririz" diye konuştu.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        Sporcuların sağlık kontrolü

        Gülse Uğur ile röportaj

        DHA-Spor Türkiye-Kayseri İlyas KAPLAN

        2020-08-18 11:56:05

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler