Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yasin DALKILIÇ-İlyas KAPLAN/KAYSERİ, (DHA)KAYSERİ'de atlı polis birlikleri, kent merkezinde sosyal mesafe ve maske denetimlerine katıldı.

        Kayseri'de koronavirüs tedbirleri kapsamında yaya, motorlu ve araçlı polislerin denetimlerinin ardından şimdi de atlı polisler maske ve sosyal mesafe denetimlerine katıldı. 11.00-17.00 saatleri arası yapılan denetimlerde atlı polisler, Cumhuriyet Meydanı ve Mimarsinan Parkı´nda devriye görevi yaptı. Vatandaşları maske ve sosyal mesafe konusunda uyaran atlı polisler, aynı zamanda ilgi odağı da oldu. Karşılarında atlı polisleri gören vatandaşlar cep telefonları ile video ve fotoğraf çekti. 

        Atlı polislerin haftada 4 gün Kayseri kent merkezinde ve Talas ilçesinde yapılan maske ve sosyal mesafe denetimlerinde görev alacağı öğrenildi. DHA-Genel Türkiye-Kayseri Yasin DALKILIÇ-İlyas KAPLAN

        2020-09-29 15:12:23

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler