Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Anadolu Holding CEO’su Alparslan Baki Ertekin ve TMSF Başkanı Muhittin Gülal ile birlikte Enerji Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret etti.

        Kayseri’de çalışmaları devam eden enerji projelerinin konuşulduğu görüşmede Bakan Dönmez Kayseri projeleriyle yakından ilgilendi. Erciyes’teki jeotermal sondaj çalışmaları konusunda gerçekleşen görüşmeyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özhaseki, “Şehrimizin projelerine, özellikle Erciyes’te jeotermal sondaj çalışmalarına göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı Sayın Bakanımıza hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

        Oldukça olumlu geçen görüşmede ayrıca Kayseri’de yapımı devam eden 180 Mw rüzgar ve 78 Mw güneş santralleri hakkında da Bakan Dönmez’e bilgi verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler