Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Makine Kimya Enstitüsü (MKE) tarafından üretilen Elektrikli M113 EZMA zırhlı muharebe aracı ve ASFAT tarafından yapılan Mekanik Mayın Temizleme Teçhizatı'nı inceledi.

        Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kayseri'ye gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 2. Ana Fabrika Bakım Müdürlüğünde MKE tarafından yapılan Elektrikli M113 EZMA zırhlı muharebe aracı ve ASFAT tarafından yapılan Mekanik Mayın Temizleme Teçhizatı'nı inceledi. Komuta kademesindeki komutanlar ile beraber 2. Ana Fabrika Bakım Müdürlüğüne gelen Bakan Akar, burada askerleri selamladı. MKE ve ASFAT yöneticilerinden zırhlı muharebe aracı ve Mekanik Mayın Temizleme Teçhizatı hakkında bilgiler alan Akar, daha sonra kulede hazırlanan sunumu izledi. Milli ve yerli teknoloji ile üretilen mayın temizleme teçhizatı ile zırhlı muhabere aracı ile yapılan gösteriyi cep telefonu ile kaydeden Akar, yerli teknoloji ile üretilen ürünleri inceledikten sonra ayrıldı.

        Bakan Akar'a Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ile AK Kayseri Milletvekili Taner Yıldız da eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler