Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İLYAS KAPLAN / KAYSERİ, (DHA) Hes Kablo Kayserispor, son olarak Krasnodar´da forma giyen Portekizli orta saha oyuncusu Manuel Fernandes´i kadrosuna kattı.Transfer döneminin son gününde takımlar kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor. Hes Kablo Kayserispor, son olarak Rus ekiplerinden Krasnodar´da forma giyen Manuel Fernandes ile 1+1 yıllık anlaşmaya vardı. 34 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu, geçtiğimiz günlerde Kayseri´ye gelmiş, sarı-kırmızılı yöneticilerle görüşüp prensip anlaşmasına varmıştı. Kentte ev bakan Fernandes, sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçti.

        Türkiye´de daha önce Beşiktaş forması giyen, futbol hayatını Rusya´da sürdürürken de ismi birçok kez Süper Lig takımlarıyla anılan Manuel Fernandes´in ilerleyen saatlerde resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.DHA-Spor Türkiye-Kayseri İLYAS KAPLAN

        2020-10-05 13:49:25

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler