Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ, (DHA)KAYSERİ'de, yüzü maskeli şüpheli, mağazanın camını kaya parçasıyla kırıp, içeri girdikten sonra 1 dakikada 4 telefonu çalarak, kaçtı. Hırsızlık anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

        Olay, saat 04.00 sıralarında, Melikgazi ilçesine bağlı Hunat Mahallesi Sivas Caddesi'ndeki telefon mağazasında meydana geldi. Mağaza önüne gelen yüzü maskeli hırsızlık şüphelisi, yanında getirdiği kaya parçasını cama attı. İçeri giren kimliği belirsiz şüpheli, 1 dakika içinde 4 cep telefonunu çaldıktan sonra kayıplara karıştı. Şehrin en işlek caddesinde meydana gelen hırsızlık olayı, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Polis, telefon hırsızının belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı.DHA-Güvenlik Türkiye-Kayseri

        2020-12-23 17:50:11

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler