Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlyas KAPLAN/KAYSERİ(DHA) Hes Kablo Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz 2-1 mağlup oldukları İttifak Holding Konyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Tokgöz, "Burada hakemden önce kendimizi eleştirmemiz lazım. İstediğimiz futbolu sahaya yansıttığımızı düşünmüyorum" dedi.

        Süper Lig'in 14'üncü haftasında Hes Kablo Kayserispor sahasında İttifak Holding Konyaspor'a 2-1 yenildi. Karşılaşma sonrası konuşan Hes Kablo Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, "İlk yarının sonunda kazandığımız penaltı gri bir penaltıydı. Kimilerine göre penaltı, kimilerine göre değil. Hakem bunun etkisinde kalarak ikinci yarı farklı çıktı. Ama burada hakemden önce kendimizi eleştirmemiz lazım. İstediğimiz futbolu sahaya yansıttığımızı düşünmüyorum. Hakemin bazı kararları var ama hakemden önce bizim oynadığımız futbolun hakemin önüne geçmesi gerekiyor. Her hafta hakemleri konuşarak bir yere varamayız. Çok ciddi hatalar var. Net pozisyonlar bulduk, karşı karşıya kalsak gol olacak, ama atamadık. Burada önce kendimizi eleştireceğiz. Hocamızla konuşacağız. Nasıl hareket edilir hocamızla birlikte karar verilir. Hakemleri daha sonra eleştireceğiz" diye konuştu.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

        -Mustafa Tokgöz'ün açıklamalarıDHA-Spor Türkiye-Kayseri İlyas KAPLAN

        2020-12-24 19:04:09

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler