Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KORONAVİRÜSLE mücadelede kontrollü normalleşme sürecinin başlamasının ardından yüksek riskli iller kategorisindeki Kayseri'de yüz yüze eğitim başladı

        Risk haritasına göre yüksek riskli iller arasında yer alan Kayseri'de okul öncesi eğitim kurumları, ilkokul, 8 ve 12'nci sınıflarda yüz yüze eğitim başladı. Eğitime başlayan öğrenciler, aileleri ile birlikte okulllarına geldi. Koronavirüs salgını nedeniyle uzun zamandır okullarından ayrı kalan öğrenciler, arkadaşlarıyla buluşmanın heyecanını yaşadı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında mesafeli şekilde sıraya giren öğrenciler, ateşleri ölçülerek dezenfekte edilen okula girdi. Sınıflara geçen öğrenciler, giriş ve koridorlara konulan dezenfektanlarla ellerini temizledi.   

        GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        Okula gelen öğrencilerden görüntü

        Öğrencilerin ateşlerinin ölçülmesi ve dezenfektan sıkılması

         Öğrencilerin okul içine girmesi

        Diğer görüntüler

        Süre :  2.39 Boyut  298 MB  

        Haber Kamera: : Yasin DALKILIÇ /KAYSERİ, (DHA)DHA-Genel Türkiye-Kayseri Yasin DALKILIÇ

        2021-03-02 12:57:43

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler