Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlyas KAPLAN/KAYSERİ,(DHA) HES Kablo Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, 2-1 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada, " İnanmış ve vazgeçmeyen bir Kayserispor gördük" dedi.

        Hes Kablo Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, 2-1 kazandıkları Çaykur Rizespor maçını değerlendirdi. Tokgöz, "Öncelikle Uğur Kulaksız hocama sonsuz teşekkür ediyorum. Pandemi nedeniyle aylardır taraftar özlemi yaşıyoruz. Bütün taraftarımız geçen sezondan itibaren düşme travması yaşıyoruz. Her zaman bir gerginlik ve üzüntü var. Bu galibiyet tüm taraftarımıza hediyemiz olsun. Kayserispor Yönetim Kurulu olarak gecemizi gündüzümüze katarak tüm kadroyu hazırlayarak bu maçlara çıkıyoruz. Bu üç puan inancın göstergesiydi. İnanmış ve vazgeçmeyen bir Kayserispor gördük. Kontrollü ve sağ duyulu bir oyun oynadık. Bundan sonra tüm maçlara 3 puan için çıkacağız" diye konuştu.

        GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        -Mustafa Tokgöz'ün konuşması

        DHA-Spor Türkiye-Kayseri İlyas KAPLAN

        2021-03-03 21:54:32

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler