Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlyas KAPLAN/KAYSERİ,(DHA)HES Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini söyledi.

        Takımın son durumuyla ilgili bilgiler veren Gözbaşı, son iki hafta öncesine kadar alınan puanlarla düşme hattının üzerinde yer aldıklarını ancak puansız kapatılan ve beklenen futbolun sergilenmediği Galatasaray ve Fatih Karagümrük maçları ile morallerinin bozulduğunu ifade etti. Teknik yönetimin başına deneyimli isim Hamza Hamzaoğlu'nu getirdiklerini hatırlatan Gözbaşı, "Hocamız Hamzaoğlu önderliğinde antrenmanlarımız oldukça verimli geçiyor. Milli ara çok iyi geldi. Takım içindeki eksiklerimiz hızla gideriliyor. Herhangi maddi sıkıntımız yok. Kadro zenginliği diğer birçok takıma göre çok daha iyi olan, maddi sorunlari bulunmayan, ödemeleri yapılan kaliteli futbolculardan kurulu takımımız, Göztepe maçı ile inşallah tekrar çıkışa geçecek. Buna inancımız sonsuz" dedi.DHA-Spor Türkiye-Kayseri İlyas KAPLAN

        2021-04-01 12:51:49

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler