Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Belediyesi, sahada çalışan personele yönelik covid19 tedbirleri hakkında bilgilendirme ve farkındalık eğitimi düzenledi.

        Ayrı ayrı oturumlar halinde park ve bahçeler, ulaşım, fen işleri, ve çevre koruma personeline covid19 virüsünden korunma ile ilgili eğitim verildiğini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Personele korona virüsle ilgili alınacak önlem ve hastalığın nasıl bulaştığı yönünde eğitim semineri düzenledik. Mart ayından bu yana yaşadığımız virüs salgını nedeniyle iş sağlığı ve güvenliği ile birlikte virüsten korunmak için gerekli sosyal mesafeye ve maske kullanımına da ayrıca dikkat etmeliyiz. Çalışanlar iş yerlerinde gerekmedikçe temastan kaçınmalı, maskeyi doğru bir şekilde takmalı. Gerçekleşen seminerde İş Sağlığı ve Güvenlik Uzmanı Ahmet Nabi Gündüz, covid19 hastalığının özellikleri, belirtileri, yayılımı, kişisel hijyen, standart enfeksiyon korunma önlemleri, bulaş bazlı önlemler, maske ile eldiven gibi kişisel koruyucu ekipmanlarının kullanılmasını anlattı. Vatandaşlarımızın ve personelimizin sağlığının yanı sıra belediye hizmetlerimizde güvenle kalitenin de sağlanacağı bu eğitimleri önemsiyoruz. Bizim için vatandaşlarımızın ve personelimizin sağlığı her şeyden önce geliyor. Bu süreçte özveriyle çalışan tüm personelimize de bu vesileyle bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler