Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri’nin İncesu ilçesinde ablalarının yasak aşk yaşadığını iddia ettikleri bir kişiyi sopalarla darp eden 2 kardeşe 4’er yıl 2’şer ay hapis cezası verildi.

        5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuksuz sanıklar B.G. ve C.G. mahkeme salonunda hazır bulunurken, müşteki ve taraf avukatları da duruşmaya katıldı. Sanıklar B.G. ve C.G., üzerine atılı suçu kabul etmeyerek, beraatlerini ve tahliyelerini talep etti.

        Mahkeme heyeti, tutuksuz sanıklar B.G. ve C.G.’ye ‘basit yaralama’ suçundan 4’er yıl 2’şer ay hapis cezası verdi.

        Olay

        Edinilen bilgiye göre, Kayseri’nin İncesu ilçesinde 24 Temmuz 2016’da meydana gelen olayda, B.G. ve C.G., eski komşuları olan B.H.'nin ablaları ile yasak aşk yaşadığını iddia ederek şahsın evine gitti. B.H.’nin evinin etrafında biraz gezdikten sonra boş bir alanda B.H.’nin önünü keserek sopalarla darp eden kardeşler, şikayet üzerine gözaltına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler