Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özer KAYA/KAYSERİ,(DHA)ANTALYA'da alışveriş için gittiği zincir markette devrilen tentenin altında kalarak, hayatını kaybeden anestezi uzmanı Dr. Özkan Görgülü (46), memleketi Kayseri´de toprağa verildi.

        Olay, dün saat 10.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Siteler Mahallesi'nde meydana geldi. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli anestezi uzmanı Özkan Görgülü, alışveriş için bir zincir marketin şubesine gitti. Görgülü, tam markete gireceği sırada devrilen tentenin altında kaldı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar tarafından tentenin altından çıkarılan Görgülü, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Görgülü'nün cansız bedeni, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu´na kaldırıldı. 2 çocuk babası Görgülü´nün cenazesi yapılan otopsinin ardından memleketi Kayseri´nin Sarıoğlan ilçesine gönderildi. Karaözü Mahallesi'nde kılınan cenaze namazına Görgülü´nün yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından anestesi uzmanı doktor, mahalle mezarlığında toprağa verildi.   

        DHA-Güvenlik Türkiye-Kayseri Özer KAYA

        2021-06-27 21:30:53

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler