Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlik ve Spor Bakanlığı, Alanya Belediyesi ve Türkiye Hentbol Federasyonu’nun işbirliği ile düzenlenen 26’ncı Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası sona erdi.

        Kayseri Spor A.Ş Gençlik ve Spor Kulübü Minik Kadın Hentbol takımı Alanya’da düzenlenen Hentbol turnuvasına namağlup şampiyon oldu. 4 9 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılan 26. Alanya Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası sona erdi. Alanya Milli Egemenlik Stadyumunda 43 takımdan 650 sporcu 6 gün boyunca kıyasıya mücadele etti. Spor A.Ş. Gençlik ve Spor Kulübü, 20082009 yaş grubunda yarışan Minik Kadın Hentbol takımı oynadığı 7 maçın tamamını kazanarak namağlup şampiyon oldu. Final maçını kazanarak şampiyon olan Minik Kadın Hentbol takımı büyük coşku yaşadı ve düzenlenen törenle kupa ve madalyasını aldı.

        20082009 yaş grubunda yarışan Minik Erkek Hentbol Takımı ise oynadığı 9 maçın 5’ini kazanarak turnuvayı 4. olarak tamamladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler