Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada 2629 Temmuz ve 29 Temmuz4 Ağustos tarihleri arasında iki etap halinde yapılacak olan Kadınlar U19 Milli takım hazırlık kampına Sedat Kılınç inşaat Kayseri Gençlerbirliği’nden 4 oyuncu davet edildi.

        Son yıllarda alt yapıya yaptığı yatırımların karşılığını almaya başlayan Sedat Kılınç İnşaat Kayseri Gençlerbirliği’nin genç yıldızlarına milli takım daveti geldi. TFF tarafından 2629 Temmuz ve 29 Temmuz4 Ağustos tarihleri arasında iki etap halinde hazırlık kampı yapılacağı duyuruldu. Kulübe gönderilen resmi yazıda birinci etap kamp için Gülsen Urgun ile İram Barut, ikinci etap kamp çalışmaları için ise Narin Yakut ile Mine Okaytu milli takım hazırlık kampına davet edildi.

        Yapılan açıklamada birinci etaba davet edilen oyuncuların teknik ekip kararıyla ikinci etaba devam edebileceğinin altı çizildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler