Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 30 yıldır atıl vaziyette bulunan ve madde bağımlıları ile intihara teşebbüs etmek isteyen kişilerin sıklıkla kullandığı metruk binanın ilk katındaki pencereler içeri girilmemesi için briket ile kapatıldı.

        İlçeye bağlı Osman Kavuncu Mahallesi Şahap Sicimoğlu Caddesi üzerinde tamamlanamayan ve 30 yıldır atıl vaziyette bulunan 13 katlı apartman, madde bağımlılarının ve intihara teşebbüs etmek isteyen şahısların sıklıkla kullandığı yere döndü. Mahalle sakinlerini isyan ettiren binaya ise briketli önlem alındı. Binanın ilk 2 katındaki balkon ve pencereler, briket ile örüldü. Mahalle sakinleri ise, briketin caydırıcı olduğunu ama binanın yıkılması gerektiğini dile getirdi.

        Mahalle sakinlerinden Galip Ercömert, binanın 30 yıldır bu vaziyette bulunduğunu söyleyerek, akşam saatlerinde çocukları dışarı gönderemediklerini kaydetti. Ercömert, "Bu bina burada iyi değil. Buranın yıkılması lazım. Burada 56 kez intihar girişimi oldu ve 2'si sonuçlandı. Madde bağımlıları da buraya geliyorlar. Çocuklarımızı sokağa çıkaramaz olduk" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler