Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri’de Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları kapsamında açılan kurslara Temmuz ayında yapılan kayıtlar rekor kırdı. 12 kayıt merkezi 40 branş 110 antrenörle toplam 17 bin gence ulaşan spor okulları, Ağustos ayında bu sayıyı 40 bine ulaştırmayı hedefliyor.

        GSB Spor Okulları kapsamında Kayseri İl Müdürlüğü Hentbol Antrenörü Levent Kaya nezaretinde Talas ve Danişmentgazi Spor Salonunda yapılan kurslarda çocuklar salonları dolduruyor. Hentbolda Talas ve Danişmentgazi Spor Salonlarında haftada toplam 5 gün sporculara antrenman yaptırılıyor.

        Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı “Kayseri’de GSB Spor Okullarına olan rekor katılım bizleri sevindiriyor. Ancak bu sayıyı artırmak için gece gündüz çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 17.000 olan kayıtlarımızı ağustos ayında 40.000’e çıkararak, sporun tabana yayılmasını amaçlıyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler