Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Projesi Develi Belediyesi tarafından hazırlanan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından kabul edilen, Yukarı Develi Mahallesinde bulunan 12.671 metrekare alanda Engelsiz Yaşam Merkezinin ikmal ihalesinin ardından yapım çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor.

        Engelsiz Yaşam Merkezinin Develi ile birlikte civar ilçeler için da hizmet vereceğini belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar; “Toplam maliyeti 5 milyon lirayı aşan ve 3.000 metre kapalı alana sahip olan projemizin çalışmaları seri bir şekilde devam etmekte ve bu yıl sonunda bitirilmesi planlanmaktadır. Develimizin yaşam kalitesini artıracak projemizi kabul eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımıza teşekkür ediyor, Engelsiz Yaşam Merkezinin şimdiden Develimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler