Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        0413 Temmuz 2021 tarihleri arasında düzenlenen Okçuluk Milli Takım Seçme Yarışmasında Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Gençlik ve Spor Kulübü’den iki sporcu milli takıma seçildi.

        Okçuluk Milli Takım Seçme Yarışmasında 10 gün boyunca yarışarak milli takıma girmeye hak kazanan Fatma Maraşlı ve Yunus Emre Arslan, Polonya’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’na katılacak. Kulüpten yapılan açıklamada, “0413 Temmuz 2021 tarihleri arasında düzenlenen Okçuluk Milli Takım seçme yarışmasında sporcularımız 10 gün boyunca yarışarak Milli Takıma girmeye hak kazanmıştır. Kulübümüzü ve şehrimizi gururlandıran, şanlı bayrağımızı Polonya'da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’nda temsil edecek olan sporcularımızı tebrik ederiz” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler