Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Metin DEĞİRMENCİ/YEŞİLHİSAR (Kayseri), (DHA)KAYSERİNiğde karayolunda, iki otomobilin kırmızı ışık ihlali nedeniyle çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı. Kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

        Kaza, saat 18.10 sıralarında KayseriNiğde karayolunun 55´inci kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Emre Kutlu yönetimindeki 34 CFY 244 plakalı otomobil kırmızı ışıkta geçerek, Oktay Vural'ın kullandığı 34 KMK 55 plakalı otomobile çarptı. Kazada iki otomobilin sürücüsü ile araçlarda yolcu olarak bulunan Büşra Kutlu, Emel Vural, Sudenaz Vural ile ismi henüz öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları Kayseri Şehir Hastanesi´ne kaldırdı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        KAZA KAMERADA

        Öte yandan, yaşanan trafik kazası bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir otomobil kırmızı ışıkta beklerken Emre Kutlu yönetimindeki 34 CFY 244 plakalı otomobilin kırmızı ışıkta geçerek, Oktay Vural idaresindeki 34 KMK 55 plakalı otomobile çarptığı yer aldı.DHA-Güvenlik Türkiye-Kayseri / Yeşilhisar Metin DEĞİRMENCİ

        2021-07-24 21:59:47

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler