Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri'nin Tomarza ilçesinde 2021 yılı hasat zamanı başlaması ile birlikte İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı ekipler sahaya inerek çiftçilerin ürün kaybı yaşamaması için kontrollerine başladı.

        2021 yılı hasat zamanı Tomarza İlçesinde Temmuz ayının sonlarına doğru başlaması ile birlikte İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; "2021 yılı hasat zamanı ilçemize hayırlı olsun. İlçemiz teknik personellerimiz, kurak geçen mevsim nedeniyle rekolte ve verim kaybı yaşayan çiftçimizin biçerdöverciler nedeniyle daha fazla kayıp yaşamaması için kontrollerimiz yapılmaktadır. Bir tek tane kaybına tahammülümüz olmadığı bir sezonda çiftçimiz için kontrollerimizi müsamahasız ve itinalı bir şekilde yapıyoruz" ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler