Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yukatel Kayserispor-Ballkani:1-1

        Olcay DÜZGÜN İlyas KAPLAN/KAYSERİ,(DHA) Yukatel Kayserispor, hazırlık maçında karşılaştığı Kosova 1'inci Lig takımlarından Ballkani ile 1-1 berabere kaldı.

        Süper Lig takımlarından Kayserispor, yeni sezon hazırlıklarını Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sürdüren Kosova 1'inci Lig takımlarından Ballkani ile hazırlık maçı yaptı. Kayserispor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak maça, "Lung, Carole, Kolovetsios, Yasir, Fernandes, Attamah, Emrah, Hoasseini, Onur, Mensah ve Luckassen" 11'i ile çıktı. Balkani takımının teknik patronu  Bekim Isufi ise mücadeleye "Ljuljanovic, Thaqi, Jashanica, Thaqi, Kappa, Kuc, Gashi, Gripshi, Krasniqi, Korenica, Sinani" ilk 11'i ile başladı.

        Ballkani 38'inci dakikada Ermal Krasniqi ile 1-0 öne geçti. Kayserispor 58'inci dakikada Fernandes ile beraberliği yakaladı. Müsabaka 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

        Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde oynanan hazırlık maçını az sayıda futbol sever sahayı gören dağlık alandan takip etti.

        GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        Karşılaşmadan görüntü

        Dağlık alanda maç izleyen taraftarlardan görüntü

        Genel detay

        DHA-Spor Türkiye-Kayseri Olcay DÜZGÜN İlyas KAPLAN

        2021-07-27 20:59:33

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler