Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Olcay DÜZGÜN/KAYSERİ, (DHA)KAYSERİ'de dün girdikleri Sarımsaklı Barajı göletinde kaybolan Doğu Türkistanlı 2´si çocuk, 3 kişiyi arama çalışmaları yeniden başladı.

        Olay, dün saat 14.30 sıralarında, Melikgazi ilçesindeki Sarımsaklı Barajı göletinde meydana geldi. Serinlemek için gölete giren Doğu Türkistanlı Selma Abdulhamit (15) ile Musilimai Halimulati (10) bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. Durumu fark eden akrabaları Abadushoukuer Teurxunguli (28) yardıma koştu. Ancak bir süre sonra hem Teurxunguli hem de iki kız çocuğu gözden kayboldu.

        Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen jandarma, AFAD ve Turkuaz sualtı arana ekipleri arama çalışması başlattı. Dün havanın kararmasıyla çalışmalara ara verildi.

        Çalışmalar, bu sabah yeniden başladı. Çalışmalara, Konya ve Mersin'den gelen polis sualtı arama ekipleri de dahil oldu.

        9 dalgıçla çalışmalar sürerken, kaybolan 3 kişinin yakınları ise, gölet kenarında umutlu bekleşişlerini sürdürüyor.DHA-Güvenlik Türkiye-Kayseri Olcay DÜZGÜN

        2021-07-31 11:31:04

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler