Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri Büyükşehir Belediyesi yapmayı planladığı Kitap Fuarı için hazırlıklara başlarken Ağustos ayı içerisinde ihalesi gerçekleştirilecek.

        Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Kitap Fuarı geçtiğimiz yıl pandemi sebebiyle yapılamazken bu yıl vaka sayılarının önümüzdeki günlerde artmayacağı ümit edilerek ihale çalışmasına başlandı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan KAYTUR A.Ş. üzerinden gerçekleştirilecek olan ihale 151 bin TL muhammen bedelle ihaleye çıkacak. Geçici teminatı 4530 TL olan ihale için son müracaat tarihi 16 Ağustos Pazartesi günü olarak belirlenirken yine ihale 16 Ağustos Pazartesi günü KAYTUR A.Ş. hizmet binası 4. kat ihale salonunda gerçekleştirilecek. 08 ekim 17 ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kitap Fuarı ihalesi için en az üç yıl süre ile Fuarcılık hizmeti veya organizasyon hizmeti işletmeciliği yapma şartı aranıyor.

        Pandemi sebebiyle fuarın yapılıp yapılamayacağı merak konusu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler