Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı Gençlik ve Spor Bakanlığı 7. Dönem Deniz Kampı kapsamında Kayseri'den 1415 yaş grubu 40 genci Hatay Arsuz’a kampa uğurladı.

        Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak üzere Gençlik Kampları düzenleniyor. Kayseri'de de 1415 yaş grubu 40 genç, 914 tarihleri arasında Hatay Arsuz’da Deniz Kampı yapacak. Gençleri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünden Hatay’a kampa uğurlayan İl Müdürü Kabakcı; “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın siz gençlerimize sunduğu bu Deniz Kampı ile birlikte mutlu olacağınız, eğleneceğiniz, kaynaşacağınız kampın size katacağı çok güzel değerler var. Sizleri çok güzel bir tatil bekliyor. İnşallah kazasız belasız sağlık sıhhat ve afiyetle gider gelirsiniz. Kamp sonrasında da Gençlik ve Spor Bakanlığımızın, Gençlik Merkezlerimizin tüm faaliyetlerinde sizleri bekliyoruz. Yolunuz açık olsun” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler