Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir binada çıkan yangın paniğe neden oldu. Dumandan etkilenen vatandaşlar, binadan itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

        Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Erciyesevler Mahallesi Kır Sokak üzerinde bulunan bir binanın 4. katındaki ikamette yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri binayı tahliye ederken, itfaiye ekipleri ise yangına müdahale etti. Binayı tahliye eden vatandaşlar gözyaşları içerisinde ekiplerin çalışmasını izledi. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürürken, dumandan etkilenen vatandaşları da bina dışına çıkardı. Dumandan etkilenen vatandaşlar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

        Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler